ACB

El Barça, una joguina en mans del Madrid (75-88)

Els blancs són molts superiors als blaugrana que al descans ja ho tenien quasi impossible (31-49)

El Madrid, amb 17 rebots ofensius, ha aprofitat el major descans que ha tingut per sortir amb una intensitat molt superior a un Barça que s’ha vist superat per tots costats (75-88) i recupera el factor pista (0-1). Jasikevicius ha tingut les baixes de Sanli,, amb un esquinç en el turmell esquerre, i també d’Oriola que ha recaigut dels seus problemes lumbars. Això ha fet que els blaugrana tinguessin inferioritat dins la zona. Dimecres, també al Palau Blaugrana hi haurà el segon partit de la sèrie al millor de cinc partits.

El matx s’ha posat molt complicat des de mitjans del primer quart. Després del 7-4 els de Chus Mateo han fet un parcial de 0-7 per posar-se per davant (11-16). Causeur, amb dos triples seguits, i un hiperactiu Yabusele han estat un malson. Però la diferència ha crescut radicalment amb l’encert de Hanga (22-39) amb 13 punts de l’exblaugrana. La màxima diferència ha arribat a ser de 20 punts (29-49). La mala notícia ha estat la greu lesió al genoll de Randolph.

Al tercer quart Gaby Deck ha mantingut els blancs amb una diferència còmoda mentre el Barça no ha trobat en cap moment bones sensacions ni tampoc ha trobat els seus referents com Mirotic (4 punts) i Higgins (0) en aquest període. Una tècnica a Jasikevicius ha servit per augmentar el màxim avantatge del matx (51-74). El darrer quart ha estat de pur tràmit tot i que el Barça s’ha arribat a situar a 12 punts (63-74) després d’un 12-0. Però el Madrid ha tingut sempre la situació controlada

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)