NBA

Els Warriors tornen a guanyar els Celtics i tenen el títol a una sola victòria

Els Golden State derroten per 104-94 els de Boston en el cinquè partit (3-2)

Els Golden State Warrios han derrotat els Boston Celtics per 104-94 en el cinquè partit de la final i estan a una sola victòria (3-2) de guanyar el títol de la NBA , que seria el seu quart anell en els darrers vuit anys. En aquest partit l’estrella de l’equip de San Francisco, Stephen Curry, no ha tingut el seu dia i només ha anotat 16 punts amb 7 de 22 tirs. Han agafat el seu relleu Andrew Wiggins (26 punts i 13 rebots) i Klay Thompson (21 punts amb 5 triples) com a màxims anotadors. En els Celtins el millor ha sigut Jayson Tatum amb 27 punts i 10 rebots.

Els dos primers quarts han estat dominats pels californians que han arribar al descans amb un 51-39. En el tercer període els de Massachusetts han reaccionat i s’han posat per davant (73-74). En el darrer quart els Warriors han tornat a dominar i s’han emportat la victòria.

La final torna ara a Boston, on divendres es jugarà el sisè partit. Els Celtics estan obligats a guanyar per continuar vius en la final i arribara al setè enfrontament que es tornaria a disputar a San Francisco.