ACB

Davies ja fa temps que és a Milà

Desapareguts. La caiguda en picat de Brandon al final del curs, amb el cap a Itàlia des de fa temps, l’esquinç de Sanli i els problemes lumbars d’Oriola han deixat un drama de joc interior

El joc interior va tornar a ser vulnerable ahir en la lluita contra el potencial blanc amb Tavares i Poirier: Davies (4 punts) i Sanli (3). El drama de Davies ha estat absolut des que va arribar suposadament a un acord amb el Milà per a la temporada vinent, i no només els seus números han estat tristos, sinó que no ha rendit ni al darrere. A tot això s’hi van afegir els problemes de Sanli després de l’esquinç que es va fer en les semifinals contra la Penya, que va fer que es perdés el primer partit on la superioritat blanca va ser sagnant amb 17 rebots ofensius. Va haver de forçar, però tampoc és el perfil per frenar Tavares. A més, Oriola, que havia reaparegut contra el Gran Canària als quarts, va tornar a recaure dels problemes lumbars i no es va poder veure el seu caràcter, tot i que físicament tampoc hauria pogut frenar Tavares ni Poirier.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)