Lliga femenina

El Cadí La Seu incorpora la jove base belga Elise Ramette

El Cadí La Seu ha anunciat la incorporació de la jove base belga de 23 anys Elise Ramette (1,77 m), provinent del Mithra Castors Braine. Aquest últim curs han destacat els seus números tant en l’EuroCup Women (8,1 punts, 3,5 rebots i 5 assistències) com a la lliga (9,1 punts, 3,5 rebots i 4 assistències). Després de deu temporades en la primera divisió belga, Ramette viurà a la Seu d’Urgell la seva primera experiència fora de casa. Aquesta última temporada també ha esta convocada per diversos compromisos internacionals amb la selecció belga.

L’entrenador de Cadí La Seu, Jordi Acero, valora molt positivament la incorporació de l’Elise Ramette a l’equip: “És una jugadora jove amb experiència EuroCup, la qual sortirà del seu país per primer cop, per descobrir món fora de Bèlgica, i que té moltes ganes de créixer. Contents perquè creiem que ens donarà ritme de joc, direcció i defensa. També ens pot obrir el camp amb tirs de tres punts. Convençut què ens ajudarà a seguir creixent junt amb la seva ambició. Quan vingui, entre tots l’ajudarem a fer que s’adapti el millor, i més ràpid, possible.” Amb Ramette, ja són set les integrants del conjunt alturgellenc amb vista al curs vinent: Ariadna Pujol, Laura Peña, Montse Brotons, Júlia Soler, Georgina Bahí i Paula Strautmane.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)