Lliga femenina

Anna Montañana entrenarà el Gernika

Substitueix Mario López, que té problemes de salut

Anna Montañana (1980) assumeix la màxima responsabilitat de la banqueta del Gernika, a la qual hi arribava en el tram final de la darrera temporada com a assistent. L’expivot internacional (1,85 m), que durant la seva carrera com a jugadora va formar part de l’Avenida –hi guanya l’Eurolliga–, el Ros Casares o l’USK Praga entre altres i que va disputar la WNBA amb les Minnesota Lynx el 2009, substitueix Mario López, que duia onze temporades a la banqueta de Maloste i que deixa el càrrec de manera temporal per motius de salut.

La valenciana ja va treballar al costat de López el 2016 en la selecció espanyola cadet, el 2018 va ser l’assistent de Néstor García al Fuenlabrada i es va quedar a la banqueta del conjunt ACB fins que Paco García la deixava el 2020.

Seran tres

La presència de Montañana s’afegeix a la d’Azu Muguruza (Guipúscoa) i a la de Made Urieta (Araski) com a màxima responsable d’un equip de la Lliga Femenina. El Guipúscoa va pujar al 2013 i la basca va coincidir amb Anna Caula fins el 2014. L’actual Secretària General de l’Esport i Natalia Hejková ho feien en les banquetes de l’Uni Girona i del Ros Casares el 2011. L’últim cop que tres dones van coincidir en les banquetes de la lliga va ser quan Glòria Estopà entrenava el Femení Sant Adrià (2018/19) perquè Urieta puja amb l’equip vitorià el 2016.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)