WNBA

Derrota de les Sky (63-68) per començar la semifinal

Les Chicago Sky perden contra les Connecticut Sun el primer partit de la semifinal de la WNBA, al millor de cinc i amb els dos primers a la pista de les actuals campiones i on hi ha la jugadora de l’Spar Girona Rebekah Gardner, que acaba amb 4 punts i 2 rebots en 16:23. El següent partit és dimecres també al Wintrust Arena de Chicago, que aquesta nit estava quasi ple –té 10.387 seients. Els 19 punts i 18 rebots de Candace Parker no son suficients malgrat empatar a 60 amb els seus tres triples (3/9). Emma Meesseman a 2 minuts per acabar feia el 63-62 però les Sky ja no anotarien cap més punt mentre les Sun tenien més recursos amb Alyssa Thomas (12 punts i 10 rebots), DeWanna Bonner (15 i 9), Jonquel Jones (12 i 9) i Brionna Jones (12).

L’altra semifinal també comença amb triomf visitant. Jewell Lloyd amb 26 punts lidera les Seattle Storm en el 73-76 contra Las Vegas Aces de Chelsea Gray (21).

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)