Europeu

Espanya continua vivint un conte de fades (91-96)

Han superat a l’amfitriona Alemanya remuntant en diferents situacions complicades

Espanya, amb 29 punts de Brown, continua vivint un conte de fades i ha fet encara més gran el seu somni eliminant l’amfitriona Alemanya (91-96). Els d’Scariolo es planten a la gran final que jugarà contra França diumenge (20:30h) i ja tenen assegurada una medalla inesperada abans de començar el campionat.

El primer quart ha estat elèctric amb una anotació alta per part dels dos equips i accions de talent dels dos conjunts. Willy Hernangómez (7 punts), Brown (6) i López-Arostegui (5) han començat marcant el ritme d’un primer període que ha acabat amb un triple al límit dels alemanys (24-27). L’explosió d’Espanya ha estat amb l’entrada de Rudy Fernández que ha recuperat dues pilotes i ha anotat dos triples seguits (24-33). Però ha despertat la bèstia alemanya per començar a multiplicar-se físicament en defensa i explotar ofensivament el seu potencial. El parcial ha estat incontestable amb un 19-3 (un únic triple de Brown) i tot ha canviat: del 32-41 al 51-44. El base dels Rockets Schröder (20,2 punts de mitjana) ja en portava 19 al descans.

Els alemanys han encès les alarmes (55-46).l Però ha aparegut el caràcter i el gen competitiu dels d’Scariolo i liderats per Brown han certificat la remuntada després d’un 2+1 d’Alberto Díaz (55-56). Un triple de Willy Hernangómez ha fet créixer el parcial de 2-15 (57-61). Quan pitjor estava Alemanya han fet un pas endavant els seus NBA: triple de Schröder i de Wagner i parcial de 14-0 (71-61). De nou ha reaccionat Espanya que amb un triple de Díaz ha posat pressió (71-68). Però els dos NBA han tornat a la càrrega (77-71). Juancho ha empatat amb un triple (77-77) a 6 minuts pel final. A partir d’aquí els nervis d’Alemanya han estat impressionants i Espanya amb màxima confiança i un Brown impressionant, ha agafat sis punts de renda (77-83) i han enfonsat l’amfitrió.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)