Més bàsquet

La FCBQ presenta les seleccions catalanes de 3x3

Les primeres Seleccions Catalanes debutaran dissabte en el Torneig Internacional de Seleccions 3x3 a Girona

La seu de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) ha estat l’escenari, aquest dilluns 17 d’octubre a la tarda, de la presentació oficial del nou projecte de Seleccions Catalanes de 3×3 de l’FCBQ. L’acte, que s’ha pogut seguir en directe per streaming a través de l’Instagram Live de l’FCBQ, ha comptat amb la presència del President de l’FCBQ, Ferran Aril, juntament amb l’ex jugador internacional i responsable de l’Àrea de 3×3 FCBQ, Jaume Comas, acompanyat de Josep Maria Rofes, directiu de l’àrea de Promoció, i d’alguns jugadors i jugadores integrants de les Seleccions Catalanes absolutes de 3x3.

Durant l’esdeveniment, en què també hi ha assistit Josep March, Representant Territorial de l’Esport a Barcelona, s’han donat a conèixer les primeres seleccions catalanes absolutes d’aquesta modalitat, tant en la categoria femenina com en la masculina, així com també la seva estrena competitiva en la 1a edició del Torneig Internacional de Seleccions 3x3, previst pel pròxim 22 d’octubre a Girona, en el marc de la 2a Setmana Catalana de l’Esport. En aquest torneig, les Seleccions Catalanes estaran dirigides per Jaume Comas (selecció masculina) i per Pere Purrà (selecció femenina) i s’enfrontaran als combinats internacionals d’Alemanya, Andorra, Letònia i Països Baixos. Per a l’assenyalat debut competitiu, la Selecció Catalana Absoluta Masculina estarà integrada per Xavi Guirao (Bàsquet Girona 3x3), Eloi Galofré (AYR Tarraco), Fèlix López (Be Goat Team) i Martí Sanante (3x3 Crew), mentre que la Selecció Catalana Absoluta Femenina estarà configurada per Cynthia Molina (Santfeliuenc 3x3), Serena Mirat (Pro Sport Team 3x3), Maria Olmo (UESC Lockout 3x3) i Andrea Sisniega (WAB Camp 3x3). Ambdós combinats compten amb jugadors i jugadores de contrastada experiència tant en les diferents proves que nodreixen el Circuit 3x3 així com també en diversos torneigs d’alt nivell de reconegut prestigi internacional.

El 1r Torneig Internacional de Seleccions 3x3 estarà xiulat per àrbitres del Comitè i l’Escola d’Àrbitres de l’FCBQ, amb experiència en el Circuit 3x3 i en competicions oficials de 3x3 on destaca la presència de la gironina Yasmina Alcaraz, àrbitra internacional, ACB i FIBA 3x3. La presentació d’aquest il·lusionant projecte de Seleccions Catalanes de 3x3 també inclou la confecció de les diferents seleccions catalanes formatives U13 i U15 que participaran en els propers campionats estatals de nova creació organitzats per la Federación Española de Baloncesto (FEB).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)