Lliga femenina

El Cadí la Seu capgira la mala dinàmica i dinamita el Gran Canària (78-63)

El Cadí la Seu s’ha refet a un mal inici en el primer quart (12-19) i ha sumat davant del Gran Canària el seu cinquè triomf en la lliga femenina, el segon a casa en set partits jugats (78-63) amb Georgina Bahí dinamitant el cèrcol rival: 17 punts , amb 4/4 de 2, 3/7 de 3, 7 rebots i 22 de valoració. La millora en el percentatge de tirs de camp en el segon quart, dominat per 25-13, i l’encert en els triples en tot el partit (9/28), sumat a l’actitud defensiva, han enlairat el Cadí a pesar de la inferioritat en el rebot, amb la visitant Sika Koné dominant –21 punts 10 rebots i 28 de valoració–. L’altre aspecte clau ha estat la millora en les pilotes perdudes (12), llosa que va llastar a l’equip en el darrer partit europeu contra el Castors Braine. El conjunt de Jordi Acero ha arribat a perdre d’onze punts a l’inici del segon quart (14-25) però ha fet un cop de puny damunt la taula amb un parcial de 16-2 coronat amb un triple de Bahí (30-27) i ha tancat el tercer quart 57-46, amb un altre triple de Bahí. En el darrer període, la dinàmica s’ha accentuat i el conjunt de l’Alt Urgell s’ha imposat amb comoditat. Tunstull (14), Penya (11) i Ramette (10) han apuntalat la bona dinàmica ofensiva, amb 30/67 en tirs de camp.