Més bàsquet

El primer estatal 3x3 de seleccions, a Blanes

Serà els dies 24 i 25 de juny a la Ciutat Esportiva

La Comissió Executiva de la FEB va decidir aquest dilluns designar la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) com a seu dels campionats estatals de seleccions 3x3 per a les categories sub-13 i sub-15 masculines i femenines. La competició es farà el 24 i 25 de juny a la Ciutat Esportiva de Blanes, amb més de 500 participants.

Les seleccions catalanes 3x3 de formació estaran encapçalats per l’exjugador internacional i responsable de Seleccions Catalanes de 3x3, Jaume Comas, amb l’entrenador Pere Purrà com a Coordinador Tècnic. Pel que fa al cos tècnic, la Selecció Catalana 3x3 U15 femenina estarà dirigida per Anna Busquet, mentre que David Planas serà l’encarregat de la masculina. Pel que fa les Seleccions Catalanes 3x3 U13, aquestes comptaran amb Marc Traver com a seleccionador de l’equip femení, i Marta Santiago com a seleccionadora del combinat masculí.

El 47è Curs d’Entrenador Superior de Basquetbol 2023 d’àmbit federatiu es farà al juliol a Barcelona, posant fi a un parèntesi de més de 20 anys sense fer-se a Catalunya.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)