NBA

Pau Gasol s’estrena com a entrenador amb victòria a l’All-Star en el torneig de joves

El Team Pau (40-25) guanya la semifinal i la final (25-20)

Pau Gasol s’ha estrenat a les banquetes com a “entrenador honorífic” a l’All-Star de l’NBA i ho ha fet amb victòria en el partit que ha enfrontat als jugadors novells (rookies), de segon any (sophomores) i els joves de la lliga de desenvolupament G-League. El base porto-riqueny José Alvarado ha estat escollit MVP.

El doble campió de la NBA amb els Lakers, i sis vegades All-Star, ha lloat l’actitud dels seus jugadors i, especialment, el caràcter competitiu d’Alvarado. “M’ha encantat com juguem, com competim, com fem cada segon” ha comentat Pau Gasol a la pista després de la victòria. El català ha estat un dels exjugadors de l’NBA escollits com a “entrenadors honorífics” juntament amb Deron Williams, Jason Terry i Joakim Noah.

Aquest torneig, anomenat Jordan Rising Stars, ha constat de tres partits: dues semifinals (Team Pau contra Team Deron i Team Jason contra Team Joakim) i una final entre els vencedors d’aquests dos primers partits. Cada equip tenia 7 jugadors sortits d’una llista de 28 entre rookies, sophomores i joves de la G-League. Les semifinals s’han jugat al primer equip que arribava als 40 punts mentre que la final l’ha guanyat el primer en arribar a 25 punts.

El Team Pau ha guanyat la primera semifinal amb claredat per 40-25 el Team Deron. En l’altre semifinal el Team Joakim va superar el Team Jason per 40-32. La final va ser més anivellada i i el conjunt de Pau Gasol es va imposar per 25-20.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)