NBA

Pau Gasol està entre els finalistes per entrar al Saló de la Fama de la NBA

La decisió es coneixerà a principis d’abril

Pau Gasol figura a la llista de finalistes per entrar al Saló de la Fama del Bàsquet Naismith Memorial 2023, anunciada per la lliga nord-americana en una roda de premsa a Salt Lake City (Estats Units) prèvia al començament del cap de setmana de l’All-Star. Pau Gasol, de 42 anys i doble campió de la NBA amb Los Angeles Lakers, ha estat escollit amb l’alemany Dirk Nowitzki, el francès Tony Parker, Dwyane Wade, Becky Hammon i Jennifer Azzi, entre altres exjugadors i exjugadores, a més de l’entrenador Gregg Popovich.

Els noms dels nous membres del Saló de la Fama es coneixeran el primer d’abril, durant la final a quatre de la NCAA a Houston (Texas). La cerimònia se celebrarà el 12 d’agost a Springfield (Massacchussets) a la Naismith Memorial Basketball Hall of Fame.

“Com a nen no coneixes moltes coses de la vida. Somiava jugar a la NBA. Els Jocs de Barcelona ens van impactar molt als nens de la meva generació, vaig dir ‘aquests nois són increïbles, vull ser com ells’” ha assegurat Gasol a la roda de premsa. “És un viatge, és un honor increïble que arriba quan fas les coses bé durant molt de temps. Vaig jugar al bàsquet molt de temps, amb gent increïble. És un honor ser aquí amb altres membres del Saló de la Fama” ha comentat el jugador català.

Pau Gasol, que veurà com la seva samarreta serà retirara per l’equip de Los Angeles el proper 7 de març, ha assegurar que li agradaria que la gent es recordés de la seva ànima competitiva i del seu joc al servei de l’equip. Pau Gasol va disputar 18 temporades a la NBA, amb Memphis Grizzlies, Lakers, Sant Antoni Spurs, Chicago Bulls, Milwaukee Bucks i Portland Trail Blazers.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)