Eurolliga

Saras: “L’equip hauria de tenir ganes de revenja contra el Zalguiris”

L’entrenador del Barça, Sarunas Jasikevicius, ha assegurat avui que el seu equip “hauria de tenir ganes de revenja” en el partit d’aquest dijous al Palau Blaugrana contra el Zalgiris (19 h), rival davant del qual va perdre en la primera volta a Kaunas.

“Allí vam sortir freds, sense l’energia necessària. Hem parlat d’això i tan de bo els jugadors ho hagin après. Això serà una batalla per cada centímetre a la pista”, ha valorat el tècnic. Des de la sala de premsa del Palau Blaugrana, Jasikevicius ha elogiat les virtuts del seu oponent: “Es impressionant la línia que porta. Va començar la temporada molt bé. Després va tenir la baixa d’Evans, però l’ha sabut compensar amb els fitxatges de Taylor i Polonara. Brazdeikis i Ulanovas, a més, han donat un pas endavant”.

“Hem intentat transmetre als nois que aquest és un equip que ha tingut moltes dificultats i sempre troba el camí per guanyar. No et regala res. Serà un partit com els de Bayern, i hem de tenir molta paciència perquè ells. segur que la tindran”. El tècnic lituà considera que el “rebote ofensiu segurament serà la clau perquè ells son el número dos a l’Eurolliga”.

“Estem més o menys bé. Hem de descansar, treballar una mica físicament i fer alguns entrenaments a la pista. No hem mirat el calendari. Els partits de casa son vitals i hem que centrar-se en cada partit. Ens hem posat en situació bastant bona en la taula i ho hem d’aprofitar”, afirma. Per últim, Jasikevicius va esquivar els rumors publicats recentment als mitjans de comunicació sobre l’eventual retorn de l’argentí Leandro Bolmaro: “¿Quin mercat? A mi no m’han dit res. Per tant, la situació per mi és bastant tranquil·la”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)