Eurolliga

El Barça deixa gelat l’infern de l’Stark Arena de Belgrad (80-89)

Els blaugrana han fet un partit mentalment brillant i han estat sòlids en els moments decisius

El Barça ha estat capaç de deixar gelat l’infern Stark Arena amb quasi 20 mil espectadors amb un partit molt sòlid i seriós sobretot mentalment (80-89). El factor pista als quarts ja virtualment a la butxaca. Laprovittola, amb 25 punts, i Mirotic (19), determinants.

Els blaugrana han arrencat amb un Laprovittola inspirat en atac amb dos triples (2-8). Però la major energia dels serbis, sobretot del jove israelià Madar, ha canviat la dinàmica. El Partizan ha començat a retallar la diferència i ha estat l’entrada de l’exBarça Exum qui ho revolucionat tot. L’australià ha anotat 9 punts seguits de màxima qualitat i dificultat amb dos triples i els serbis s’han posat per davant (29-27). Ha estat la pitjor fase dels de Jasikevicius que també han perdut la guerra sota el cèrcol amb Leday i Lessort castigant molt (40-32). Tot i així un triple de Higgins als darrers instants ha donat aire als blaugrana abans del descans (45-44). Laprovittola, amb 14 punts -en tenia 10,8 de mitjana- el més destacat.

La sortida dels de Jasikevicius ha estat brutal amb un parcial de 4-17 (49-61). Però ha despertat el Partizan amb Punter i Exum per posar pressió (63-66). Mirotic, que acabava de veure una tècnica, ha assumit galons amb un triple (63-69) que ha aportat calma. En aquesta fase més calenta un triple de Laprovittola,i un cop de dits de Mirotic i un altre triple de Satoransky han decidit el triomf (71-81) i la defensa agressiva del Barça ha sentenciat els serbis.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)