NBA

Irving dona una vida més als Dallas de Doncic

Kyrie Irving ha anotat 19 dels seus 31 punts en un extraordinari quart període i li ha donat als Dallas Mavericks un transcendental triomf a casa contra els Sacramento Kings (2123-119) per mantenir amb vida al seu equip en la lluita per una plaça en el play-in de la Conferència Oest. Els Mavericks arribaven a la cita amb tres derrotes consecutives culminada amb un traumàtic revés en la pròrroga contra els Atlanta Hawks, però amb el triomf contra els Kings atrapen als Oklahoma City Thunder en la desena plaça, la darrera que dona accés al play-in. Irving ha acabat amb 31 punts, sis triples i vuit assistències, mentre que Luka Doncic n’ha aportat 29 per contrarestar els 28 de De’Aaron Fox. Los Ángeles Clippers, per la seva banda, han segellat la seva onzena victòria consecutiva en el derbi contra els Lakers (125-118) i, amb 27 punts de Norman Powell i 25 de Kawhi Leonard, han reclamat la seva cinquena posició a la conferència oest, que dona accés directe als play-off, deixant als seus rivals en els llocs de play-in. LeBron James ha anotat 33 punts en la segona part i Anthony Davis ha aportat un doble doble de 17 punts i onze rebots. Els Clippers estan a un pas de l’accés directe als play-off.

Los Milwaukee Bucks, sense el greg Giannis Antetokounmpo, han remuntat davant dels Chicago Bulls (105-92) i blinden el lideratge de la Conferència Este amb el millor balanç de la NBA (58-22), fet que els donarà avantatge de pista en els play-off.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)