Eurocopa

La Penya torna a una semifinal europea 15 anys després (82-74)

Els verd-i-negres han tirat endavant un final molt igualat fent una estadística de 26/26 lliures

La Penya torna a una semifinals europea 15 anys després en superar el Hapoel Tel Aviv (82-74) en un partit apoteòsic.

Els verd-i-negres han sortit molt mentalitzats i han anul·lat defensivament els israelians, sorpresos per uns primers minuts impressionants amb Vives com a director de joc. La Penya ha agafat 10 punts ja al minut 4 i ha anat augmentant la renda progressivament fins els 22 punts després d’un triple de Ventura (38-16). Abans del descans però el Hapoel, amb l’exBaskonia McRae com a estrella, ha reaccionat per posar els israelians dins el matx (40-29).

La Penya ha sortit precipitada en el tercer quart i això ho ha aprofitat el Hapoel per fer un parcial de 0-8 i provocar el temps mort de Duran (40-37). Però ha reaccionat la Penya de la mà de Brodziansky amb 12 punts en aqueset tercer quart amb dos triples determinants per retornar la calma (50-41) i Tomic ha retornat la renda per sobre dels 10 punts (60-49). Però ha aparegut J’Covan Brown per convertir-se en un malson. Ell solet ha aixecat els israelians i dos triples seguits del nord-americà han posat el Hapoel per davant (69-70). Parra ha capgirat el marcador des dels tirs lliures (71-70). Brodziansky ha aixemplat també des del tir lliure (73-70). Feliz ha pogut sentenciar amb una entrada però ha errat i al contracop Munford ha posat emoció (73-72). Feliz ha reaccionat amb una penetració valenta (75-72) a 32 segons pel final. Munford s’ha jugat el triple per empatar i ha errat i Parra ha rebut una falta a 20 segons pel final i ha anotat els dos tirs lliures decisius (77-72).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)