Eurocopa

Parra: “Als joves els àrbitres no ens respecten”

Bàsquet. Eurocopa. L’estrella del planter del Joventut i el tècnic Carles Duran es queixen de l’arbitratge rebut en la semifinal europea

L’eliminació del Joventut en l’Eurocopa va suposar una decepció perquè hi havia moltes il·lusions dipositades. Si hagués superat el Gran Canària, la Penya s’hauria jugat el títol i el bitllet de l’Eurolliga dimecres a Badalona. Però no serà així. Per una de les icones de la Penya, Joel Parra, hi va haver situacions del partit denunciables: “Som un equip amb joves, però potser som tan joves que els àrbitres a Europa no ens respecten. En un partit contra el Gran Canària, que és un equip que juga físic, no els van xiular la primera falta del tercer quart fins a 40 segons per acabar el període, va ser una vergonya.” En aquesta línia, el tècnic Carles Duran també va ser crític: “Va ser increïble, tot i que després diran que em queixo i ploro, però en un partit tan igualat, que hi hagi tanta diferència en les faltes en aquest període ens ha castigat.” Joel Parra, però, en treu conclusions positives: “És la segona semifinal que juguem, hem de recordar d’on venim, perquè penso que això és positiu per a l’equip i per al club. Crec que per arribar a finals abans també es perden semifinals.” En la mateixa línia parla Pau Ribas: “Els joves quan tenen aquestes cotes no les poden desaprofitar perquè potser jugaran vuit semifinals més però potser cap altra; les oportunitats passen i les hem de saber aprofitar.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)