Lliga femenina

L’Spar Girona renova Marianna Tolo

“Girona, em quedo. Ens veiem la pròxima temporada!” diu la pivot australiana

Marianna Tolo (1,96 m, 1989) seguirà una temporada més a l’Spar Girona, que falca la posició de pivot renovant l’australiana i Giedre Labuckiene. Tolo, que només és va perdre un partit oficial en tot el curs, el de la tornada dels quarts de final del play-off amb el Barça CBS, va acabar sent una jugadora de referència per a l’Uni i ha acreditat 11,6 punts (58,6% de 2 i 86% en tirs lliures), 4,7 rebots i 15,4 de valoració en 25 minuts de mitjana a les competicions FEB. En l’Eurolliga, 19,6 (45,3 i 74), 4 i 9,6.

“Ha estat una de les jugadores decisives de la temporada, és una jugadora amb experiència que ens aporta aquest saber estar en els partits, capacitat d’intimidació, treball i una gran tècnica, molt depurada, com a cinc” posa en valor Laia Palau, la directora esportiva del club gironí, que confia en què aquesta renovació suposi una alegria per a l’afició. “Girona, em quedo. Ens veiem la pròxima temporada!” diu la pivot.

La continuïtat de Tolo fa que la plantilla que dirigirà Laura Antoja ja tingui confirmades Laura Peña, Giedre Labuckiene i la pivot australiana. Magaly Mendy, Binta Drammeh i Irati Etxarri tenen contracte i Rebekah Gardner comptava amb una opció de renovació. L’Uni ja ha anunciat que Laia Flores, Shay Murphy i Bernat Canut, que acabaven contracte, no segueixen.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)