Eurolliga

Es repeteix la història: el Barça eliminat pel Madrid (66-78)

Els blaugrana s’han enfonsat als últims cinc minuts i Mirotic ha acabat amb 0/7 triples i -2 de valoració

El Barça ha vist com es repetia la història i el Madrid, tot i les baixes, l’ha eliminat a semifinals igual com l’any passat a Belgrad (66-78). Els blaugrana han trobat a faltar referents sobretot al seu líder Mirotic (3 punts, 0/7 triples i -2 de valoració).

El partit ha estat inicialment marcat per l’encert en el triple dels de Saras a la primera meitat (9/14) que li ha donat el domini. Els blaugrana, tot i començar malament (0-6 i 3-10) s’ha refet gràcies a tres triples d’Abrines (15-11). El jove Ndiaye ha frenat Mirotic (0 punts al descans). Els blancs han buscat a Tavares que ha acabat el primer quart sent un malson (10 punts, 6 rebots i 18 de valoració). Però els de Chus Mateo no han jugat mai còmodes i sobretot han viscut d’accions individuals. Kuric, amb 8 punts seguits, ha liderat la màxima del matx (36-29) abans que Llull anotés un triple per deixar un 42-36 al descans.

Al tercer quart un triple de Laprovittola ha situat els vuit punts (47-39) però de nou els blancs s’han enganxat al partit (47-45). El Barça ha trobat a faltar Mirotic, en un partit negat (0/8 tirs de camp i -7 de valoració), i els blancs han culminat la remuntada amb un 0-10 (47-49). El moment preocupant del Barça h a seguit per encaixar un 0-15 (47-54). Però ha aparegut Kuric i Laprovittola per retornar vida als blaugrana (55-58). L’argentí ha igualat el matx amb un altre triple (58-58). En un final d’infart Chus Mateo ha apostat pel seu trident màgic de perímetre (Rudy, Chacho i Llull) que han castigat i han desequilibrat el matx (61-69).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)