ACB

Aleix Duran és el nou entrenador ajudant del Joventut

Ha estat les dues últimes temporades d’ajudant en el Casademont Saragossa

El Club Joventut Badalona ha fet oficial el nou entrenador ajudant per a les pròximes dues temporades, Aleix Duran. S’incorporarà a l’staff tècnic de Carles Duran després de la marxa de Pau del Tio. Aleix Duran és de Terrassa, té 45 anys, i compta amb una llarga trajectòria com a entrenador i com a ajudant, tant a la Lliga ACB com a nivell europeu. Per a la propera temporada també va sonar com a possible tècnic del Bàsquet Girona.

La seva carrera va començar al Bàsquet Manresa, on va treballar amb entrenadors com Óscar Quintana, Jaume Ponsarnau i Ibon Navarro. Es va estrenar com a primer entrenador de forma professional a la temporada 2017/18 amb el Bàsquet Manresa a LEB Or, i posteriorment va continuar fent d’entrenador ajudant al Besiktas turc –amb Dusko Ivanovic–, a l’AS Mònaco francès –amb Sasa Obradovic–, i al Casademont Zaragoza, on ha estat les últimes dues temporades. A més, el nou entrenador ajudant de la Penya també té experiència a l’NBA, on va formar part de l’staff tècnic dels San Antonio Spurs a la Summer League del 2018.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)