ACB

L’hora dels adeus a la Penya

Bàsquet. ACB. El mateix dia Parra marxa al Barça i Ventura rescindeix l’any que li restava de contracte

És una història ja viscuda (Ricky, Jofresa, Montero, al Barça; Rudy, Raül López o Mumbrú, al Madrid; López-Arostegui, Abalde, Vives, al València...) però no per això deixa de fer mal al Joventut quan perd un jove valor del planter, ADN Penya, que deixa Badalona per guanyar més diners i jugar a l’Eurolliga. Joel Parra (2000, 2m02) serà jugador del Barça. El club blaugrana li va comunicar ahir al Joventut, a través del seu directiu responsable del bàsquet Josep Cubells, i del director tècnic, Mario Fernández, i, en els pròxims dies, com va explicar TV3, es pagarà el milió d’euros de clàusula de rescissió que tenia Parra en el seu contracte. El Barça i el jugador ja tenien un acord, però ara l’han de segellar per escrit i en els pròxims dies ja es podrà fer públic un dels fitxatges estel·lars, sens dubte, de l’estiu. El Barça s’assegura així un jugador de present i de futur.

Paral·lelament, a les oficines del Joventut el telèfon treia fum perquè també es va tancar l’acord de rescissió del contracte del capità, Albert Ventura. El jugador havia renovat l’estiu passat per dos anys, però el paper residual que ha tingut aquest curs va fer que es busqués una sortida pactada que havia de ser abans-d’ahir. Ventura, que ha cobrat menys de la meitat del contracte que tenia signat el curs vinent, tanca una etapa com a gran capità sent el tercer jugador de la història amb més partits del Joventut darrere de dos llegendes com són Rafa Jofresa i Jordi Villacampa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)