ACB

Willy Hernangómez entra a escena i Sanli deixa el Barça

Bàsquet. ACB. El pivot madrileny, que és a l’NBA, ha dit que obre la porta a tornar a Europa i, tot i les converses amb el Barça, els drets són del Madrid

Tot i que inicialment es va parlar d’Olek Balcerowski, el pivot polonès del Gran Canària (2,16 m, 2000), en el cas que Nnaji marxés, ara sembla que el Barça mira més amunt. El nou objectiu per al joc interior és Willy Hernangómez, que ja ha tingut converses amb el Barça, segons van avançar Encestando i Home of Glory. El madrileny va anunciar la seva intenció de tornar a Europa i el fet que el Madrid, que té els seus drets a l’ACB, tingués Tavares i Poirier li obria les portes a algun altre club i el Barça necessita consolidar el seu joc interior al costat de Vesely. El cost econòmic de l’operació, però, seria molt gran. D’altra banda, qui va confirmar ahir la seva sortida va ser el turc Sertaç Sanli, ja que el Barça va dir que li farien una oferta a la baixa. Finalment, el jugador sembla que acabarà jugant al Fenerbahçe turc i, d’aquesta manera, tornarà al seu país, on ja ha jugat al Genç Telekom, el Galatasaray, el Tofas Bursa, el Gaziantep, l’Usak Sportif, el Trabzonspor i el Besiktas, a més de ser campió d’Eurolliga amb l’Efes. Sanli (2,13 m, 1991) s’acomiada del Barça amb una mitjana de 7,8 punts i 3,9 rebots a l’ACB, i 6,2 punts i 3,1 rebots a l’Eurolliga. Marxa amb una ACB.

Nnaji (Hornets) debuta a la lliga d’estiu de l’NBA

Nnaji va debutar la matinada de dijous a la Summer League amb els Charlotte Hornets. Els de Carolina del Nord s’enfrontaven als Golden State Warriors, en un partit en què el pivot nigerià no només va fer uns bons números, sinó que també va oferir accions de qualitat com les que ja li hem vist fer al Palau Blaugrana. Nnaji, que només té 18 anys i va ser escollit en el número 31 del draft de l’NBA pels Hornets, va completar una estadística de 5 punts (2/2 en tirs de camp), 4 rebots i un tap en 17 minuts. A més, va deixar el seu segell fent un tap, acció marca de la casa. El nigerià, tot i que ha ofert una molt bona imatge en el seu primer partit a la Summer League, no va poder evitar la derrota del seu equip per 98-83.

Tot i disputar la lliga d’estiu amb els Hornets, l’interior del Barça encara no farà el salt a l’NBA la temporada que ve, sinó que continuarà un curs més com a blaugrana perquè és una aposta de futur de la franquícia nord-americana.

La Penya sabrà avui els rivals a l’Eurocopa

Avui a l’edifici de Mediapro de Barcelona (13.15 h) es farà el sorteig dels grups de l’Eurocopa. En el bombo hi haurà el Joventut, que ja sap cinc dels nou rivals que tindrà en el grup per incompatibilitat amb els altres equips: el Hapoel Tel-Aviv israelià, el Cedevita Olimpija Ljubljana eslovè, el Reyer Venècia italià, el Besiktas turc i l’Hamburg alemany. Enguany hi haurà nou format. El primer passarà directament a quarts i només entraran a vuitens els sis primers de cada grup.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)