ACB

Carta d’agraïment i de comiat de Joel Parra al Joventut

L’endemà que s’anunciés l’acord de Joel Parra per jugar les quatre pròximes temporades al Barça, l’aler pivot badaloní ha publicat a través de les xarxes una carta oberta d’agraïment i de comiat a l’afició del Joventut i al club que l’ha format i l’ha vist créixer.

“Vaig arribar al club de ben petit, i des de sempre m’he sentit orgullós de defensar els colors verd-i-negre. Ha arribat el moment de fer un canvi professional i separar els nostres camins, però estic eternament agraït per totes les experiències viscudes i molt orgullós dels valors que aquest club m’ha ensenyat al llarg dels anys.

M’agradaria donar les gràcies a tothom qui ha confiat en mi al llarg dels anys vinculat a la Penya, i tothom qui ha posat el seu granet de sorra perquè jo creixés no només com a jugador de bàsquet sinó també com a persona.

Les nits màgiques de l’Olímpic de Badalona serà quelcom que no oblidaré mai, ni com a aficionat, ni com a jugador. La comunió entre afició i l’equip ha estat una cosa de la que sempre m’he sentit orgullós i que mai oblidaré.

Avui els nostres camins se separen, però sempre us portaré al cor! #Força Penya.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)