ACB

La imatge de l’estabilització

El Girona presenta els equipaments del curs 2023/24, que estrenarà aquest divendres contra el Rasta Vechta

Tret de sortida del segon curs del Girona a l’ACB, amb la presentació dels seus equipaments ahir, quatre dies abans que l’equip els estreni davant la seva afició en l’amistós amb el Rasta Vechta d’Alemanya (19.30 h). Serà el primer dia que es podran comprar les samarretes, en les quals, segons explicava Stefi Batlle, la CEO del club de Marc Gasol, han fet “algun petit canvi”. La directora general manifestava la voluntat de consolidar el projecte, estabilitzar-lo, i afirmava que tenen “moltes ganes” de fer el primer partit davant la seva afició. “S’ho passaran bé i serà el primer dia que es pugui comprar la camiseta, aquí exclusivament. Surt aquest divendres a la venda.” “Pel que fa a altres productes de marxandatge, tenim una línia de cotó ecològic que és important i hi volem fer èmfasi”, hi afegia, satisfeta per l’acceptació de la línia de la temporada passada.

Batlle agraïa a FIATC que continuï sent-ne el patrocinador principal i explicava que també hi ha Kave Home al darrere i que es manté Yosoy a la part de davant del pantaló. “És el nostre territori, Girona i Catalunya, i evidentment nosaltres sempre defensarem la catalanitat i pertinença d’allà on som”, afirmava sobre les quatre barres que hi ha a la part del davant de la samarreta, a sota del número de cada jugador, la gran novetat.

El club ha renovat el 95% dels abonats de la temporada passada i té una llista d’espera de 2.000 persones que disposen d’avantatges com ara adquirir entrades per a aquest divendres o demanar acompanyar l’equip als desplaçaments, i ja s’ha obert el termini per a la primera jornada de lliga, a València, l’últim cap de setmana de setembre. En aquest cas també tenen prioritat els abonats i després els aficionats que esperen per ser-ho, abans que el públic en general –en funció de l’aforament de cada pavelló, hi ha més o menys entrades–. Les entrades per als partits de tota la temporada surten la setmana que ve. El sistema que permetia alliberar el seient, que el club va començar al gener en el partit contra el Joventut, es manté perquè “va funcionar molt bé”.

Fent pinya

“L’equip a poc a poc va agafant ritme, estem en pretemporada i a poc a poc ens anem coneixent i fent pinya”, deia Èric Vila, un dels protagonistes de la presentació, al costat de Quino Colom i Sergi Martínez. L’aler pivot recorda que hi ha molts jugadors nous i assegura que, després de renovar el seu compromís, està molt content per la confiança: “Per a mi era una prioritat quedar-me a casa, estic molt content d’haver tornat i haver signat aquest contracte més llarg.” “Igual que el club, jo també em vull consolidar a la lliga i seguir millorant”, hi afegia el bescanoní, que començarà al quatre “i ajudant en el que pugui la resta” per assolir un objectiu que ara mateix queda llunyà: “Volem ser competitius.”

TERRITORI

“Defensarem la catalanitat i pertinença d’allà on som”, diu la CEO, Stefi Batlle

FIDELITAT

95
per cent
dels abonats de la temporada passada han renovat el carnet. La llista d’espera és de 2.000

Sintonia amb l’Ajuntament, amb un antic Engaviat

“Hem tingut unes primeres reunions i la relació és molt bona. Estem contents i hi ha ganes de col·laborar i treballar conjuntament”, va dir Stefi Batlle, pel que fa a la relació del club amb el nou consistori gironí, que encapçala Lluc Salellas. “L’alcalde havia sigut Engaviat al seu moment, en l’època de l’Akasvayu, n’és un molt bon aficionat”, recordava la màxima executiva del Girona. “S’ha mirat i ho vaig comentar fa temps, però tampoc es pot fer un gran augment per un tema de seguretat”, admetia la directora general sobre la possibilitat d’ampliar l’aforament del pavelló, una acció que com a molt permetria encabir-hi un centenar de persones més. “Fontajau té aquesta capacitat i no és una prioritat, ara mateix. S’ha d’estudiar molt bé i no es fa en uns mesos”, reconeixia. El que sí que s’ha de veure aviat és la instal·lació de pantalles, que són obligatòries per a l’ACB. I una nova il·luminació, més eficient i sostenible i que permeti fer més espectacle.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)