ACB

El Barça no pot frenar Campazzo i troba a faltar Willy (80-90)

Els blaugrana queden eliminats de la Supercopa ACB després d’un segon temps decebedor (66-83)

El Barça ha quedat eliminat de la Supercopa ACB contra un Madrid (80-90) que l’ha dominat tota la segona part al ritme de Campazzo, els punts de Musa (22 a la segona part) i un Tavares amo i senyor dins la pintura. Els blaugrana han trobat a faltar referents com Willy Hernangómez (0/6 tirs i -4 de valoració). El Madrid jugarà demà la final contra l’Unicaja o el Múrcia que juguen d’aquí a una estona.

El matx ha viscut mxima igualtat i amb un nom propi: Laprovittola. L’argentí ha arrencat amb 16 punts al primer quart amb 3/3 triples, 2/2 de dos i 5/6 lliures). Brizuela només ha pogut jugar 53 segons perquè li han obert la cella amb un cop de colze de Tavares. Abrines ha donat la màxima del matx amb un triple d’Abrines (25-19) abans d’un triple increïble de Sergio Rodríguez al darrer segon del primer quart (25-22). Els blaugrana han agafat un màxim avantatge (32-25) però l’explosió de Campazzo ha servit per empatar el matx (32-32). El Barça ha sobreviscut gràcies als triples (6/10). L’entrada a pista de Rudy ha canviat la dinàmica amb tres accions defensives de veterà (37-42). Un triple d’Abrines ha segellat el primer temps (40-42). Deck (12 punts) i Tavares (9 punts i 7 rebots), els més destacats.

En el tercer quart ha continuat el festival de Laprovittola i de Campazzo i s’ha sumat a la festa Musa que portava 2 punts al descans i n’ha anotat 9 seguits, Tavares ha estat un mur defensiu i Campazzo ha meravellat (58-65 temps mort de Grimau). El base madrilenya ha continuat el seu xou (58-67) mentre Willy Hernangómez feia figa (0/5 tirs). Un triple de Musa ha trencat el matx (61-73) contra un Barça ja sense resposta. Roger Grimau ha deixat fora de la convocatòria Paulí i Caicedo.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)