WNBA

Morgan Bertsch, eliminada per les Aces amb les Sky

El 92-70 de Las Vegas Aces contra les Chicago Sky suposa el 2-0 en els quarts de final del play-off de la WNBA, després del 87-59 que obria la sèrie entre els dos últims campions, al millor de tres i que s’ha resolt sense soritr de Nevada. Morgan Bertsch (1,90 m, 1997), que va jugar 4:36 en el primer partit (0/2 tirs) i no va saltar al parquet del T-Mobile Arena en el segon, tanca la seva primera temporada a la lliga nord-americana, quatre anys després de convertir-se en la primera jugadora de la UC Davis Aggies –en va ser la màxima naotadora històrica, tant en homes com dons– escollida en el draft.

L’alera-pivot de l’Spar Girona, doncs, pot creuar l’Atlàntic aquesta mateixa setmana i arribar a l’estrena de la Lliga Femenina, igual que Sika Koné, fitxatge de l’Avenida i que també formava part de les Sky.

Una lesió al turmell que la va tenir tres setmanes en blanc ha marcat el curs de la que va ser la tercera màxima anotadora de la darrera Eurolliga (17,3 de mitjana amb un 37% per cent en triples i 5 rebots en més de 30 minuts amb el Malines). En 28 partits als EUA, ha acreditat 4,4 punts (44% de tres) i 1,7 rebots en 14 minuts.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)