ACB

Presentada la temporada 2023-2024 de la Lliga ACB

La Lliga ACB és a punt de començar, i aquest vespre s’ha dut a terme la presentació dels 18 equips que formaran part de la màxima competició estatal. L’acte, que ha estat conduït per l’humorista Dani Martínez i la periodista Alejandra Llambés, s’ha celebrat a la Sala Florida Park de Madrid, amb un ple absolut de públic. A més, el grup musical Maldita Nerea ha estat l’encarregat d’amenitzar l’acte amb algunes de les seves cançons més conegudes.

A l’esdeveniment hi han assistit, pel que fa a equips, un jugador representant de cada club: Joel Parra (Barça), Markus Howard (Baskonia), Eric Vila (Bàsquet Girona), Devin Robinson (BAXI Manresa), Lucas Langarita (Casademont Zaragoza), Lluís Costa (Coviran Granada), Miquel Salvó (Dreamland Gran Canaria), Jordi Rodríguez (Joventut Badalona), Edgar Vicedo (Lenovo Tenerife), Álvaro Muñoz (Monbus Obradoiro), Felipe dos Anjos (MoraBanc Andorra), Vincent Poirier (Real Madrid), Sergi Quintela (Río Breogán), Melwin Pantzar (Surne Bilbao Basket), Dylan Ennis (UCAM Murcia), Augusto Lima (Unicaja), Xabi López-Arostegui (València Basket) i Chumi Ortega (Zunder Palencia).

D’altra banda, també hi han estat presents Antonio Martín, president de l’ACB, i Nacho Jiménez, director general de comunicació d’Endesa, el màxim patrocinador de la lliga. En la seva intervenció, Antonio Martín ha dit que intenten que el bàsquet ACB sigui entreteniment, passió, il·lusió i diversió, al mateix temps que procuren que sigui el menys artificial possible. El president de la lliga ha assegurat, també, que “l’afició és el principal motiu pel qual fem actes com el que celebrem avui, entre moltes d’altres coses”.

La Lliga ACB tindrà el tret de sortida aquest cap de setmana, i el primer equip català a competir serà el Bàsquet Girona, que ho farà el dissabte a les 6 de la tarda a la pista del València Basket. D’altra banda, el Manresa jugarà diumenge al migdia (13h) a Gran Canària, mentre que l’Andorra disputarà el seu enfrontament a les 17h a la pista del Bilbao. Finalment, un interessantíssim derbi entre Barça i Joventut serà el partit que tancarà la primera jornada al Palau Blaugrana a les 18.30h.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)