Lliga femenina

L’Spar Girona no té res a fer a Saragossa (65-38)

L’Uni ha disposat de 4 tirs lliures (2/4) i es veu doblat amb 65-32 a quatre minuts i mig

L’Spar Girona perd el primer partit oficial del curs, a la pista del Casademont i malgrat una bona posada en escena que no ha tingut continuïtat. És el primer cop que l’Uni perd el duel inaugural de la lliga des del 2015, quan venia de guanyar la lliga i la supercopa i va caure a casa contra el CREF Hola de Sandra Ygueravide (67-69).

Magarity (màxima anotadora visitant amb 10 punts) per partida doble i Parra des de 6,75 feien el 2-7, amb tres cistelles a passada d’Ygueravide. El relleu a la direcció permetia Peña fer el 4-9 a 4:02 però l’anella es feia petita, la defensa perdia la consistència inicial –Parra sobre Ortiz i Ygueravide amb Atkinson– i les locals es posaven per davant amb un 10-0 (14-9 triple d’Oma).

L’intercanvi de triples a tauler (19-11 Fiebich i 19-14 Ygueravide) acabaria amb les locals lligant-ne tres després de temps mort de Cantero–el segon dels tres de l’alemanya, amb addicional– per obrir una escletxa de 15 (33-18) i, després del minut d’Antoja, Ygueravide fallava el seu i Gimeno feia el segon del seu compte –el primer és el 24-16– amb què s’enfilava el camí dels vestidors (36-18 amb 2/14 en triples grocs).

Els dos triples de Canella a l’inici de la segona meitat (36-21 i 41-24) eren insuficients perquè Gimeno de lluny i Mariona d’aprop amb 6 punts seguits l’avantatge: 47-26 a 4:06. Mama Sidiki era la primera visitant en anar al 4,6 m a 2:30 per acabar el tercer quart (49-27, 1/2 de la maliana) i el parcial tornava a acabar, com el segon quart, amb tres cistelles en joc visitant (55-27).

Les locals atacaven a plaer (61-31, 17 assistències) i amb Ygueravide a la línia de tirs lliures (61-32, 1/2) Antoja havia de cridar a l’ordre als últims 4 minuts i mig i, després, entre Parra (65-34 i 65-38) i Canella (65-36) maquillaven el marcador.