Lliga femenina

El Barça CBS reacciona a temps contra el Cadí (66-63)

Carmen Grande desaprofita dos triples per empatar a 66

El primer duel català del curs en partit oficial és per al Barça CBS, que comença la lliga amb una victòria molt treballada contra el Cadí, que mai ha baixat els braços i ha arribat a fallar dos triples per forçar la pròrroga, a mans de Carmen Grande. El 13-0 entre el final de la primera meitat i l’inici de la segona deixava el marcador en franquícia per a les blaugrana (41-27), que veien com el Sedis amb la seva defens a a tota la pista no baixava els braços i capgirava el marcador amb un responia amb un 4-20 (52-55). L’intercanvi seria constant fins a 1:34. Paula Ginzo amb 19 punts i 30 de valoració és la més destacada a nivell estadístic, però Rakovic amb 17 ha resultat més decisiva per a les del Baix Llobregat.

El 0-8 amb triple de Palma inclòs permetia les visitants disposar del primer avantatge considerable (9-13), en un primer quart en què manaria gràcies al major encert en el tir exterior (1/3 a3/8 des de 6,75 m).

Rakovic des de 6,75 m deixava el 37-27 a la mitja part en la penúltima possessió d’un segon quart en què Harden al davant i Pendande al darrere lideraven el 9-0 que deixava la màxima. La montenegrina ja havia enllaçat 5 punts (28-23, triple inclòs) mentre el Cadí perdia la continuïtat ofensiva (0/4 triples).

Les locals feien pujar la màxima amb un 4-0 a l’inici de la segona meitat (41-27), amb Ginzo anotant les dues cistelles i lligant 5 punts més després, 48-35 triple inclòs, per contrarestar els de Ramette i Soler (43-35). El canvi de les dues interiors blaugrana i la pressió asfixiant del Cadí expliquen el 3-13 (51-48 Ramette de 6,75 m).

Lahtinen ajustava el marcador (51-50) Soler des de 6,75 m tornava a situar el Cadí per sobre (52-53) a 6 minuts per acabar. Ramette d’una antiesportiva de Ginzo completava el 4-20, que tenia un 9-0 blaugrana com a resposta: 59-55 triple de Rakovic i 61-55 d’Anderson. Bair a 1:53 de 6,75 m i sola després de recuperació a 1:34 hi insistia per les visitants (63-61). El tall de fora cap a dins permetia Rakovic anotar el 65-61 que donava l’avantatge al Santfeliuenc en l’últim minut, però les visitants tindrien la possessió a 15 segons (66-63) i Carme Grande ha fallat dos triples per empatar.