ACB

Feliz salva la Penya d’un desastre contra el Granada (86-80)

Andrews (4 valoració) ha estat expulsat en fer dues antiesportives

Andrés Feliz (22 punts) ho ha tornat a fer i s’ha carregat l’equip a les espatlles quan pitjor ho estava passant el seu equip per consolidar una remuntada increïble de 13 punts contra el Covirán Granada (86-80). Els verd-i-negres han sabut patir i el factor Olímpic ha estat clau.

El partit ha arrencat amb una Penya llançada amb Andrews com a motor (6 punts) i Feliz (10). Els verd-i-negres han doblat en el marcador als andalusos però el Granada ha reaccionat amb un 2-15 l’entrada de la segona unitat de la Penya . Quatre triples Cheatham (26-26). La Penya ha vist com el desencert i falta d’intensitat s’ha mantingut i el Granada ha agafat la màxima (34-42). Els verd-i-negres han arribat vius al descans (43-47) però encaixant massa punts. Al tercer quart Andrews ha etat expulsat després de fer la seva segona falta antiesportiva (49-56) marxant amb només 5 de valoració. El desencert i la precipitació de la Penya s’ha mantingut obligant a demanar temps mort a Carles Duran (49-60). Un altre triple andalús ha encès totes les alarmes (50-63). Quan més contra les cordes estava la Penya, amb Vives i Feliz a pista, han reaccionat els de Carles Duran gràcies a l’empenta del públic (70-74 a 7:39 pel final). Brodziansky s’ha carregat l’equip a les espatlles i un triple de Feliz en contracop ha capgirat el resultat (76-74 a 6:12 pel final). En un final ajustat el Granada ha notat el desgast i la defensa de la Penya ha servit per rematar la feina amb un Feliz estel·lar.«

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)