Lliga catalana

El Cadí no es deixa sorprendre pel Mataró (87-54)

El Cadí disputarà la final de la Lliga Catalana Femenina contra l’Spar Girona, aquest diumenge a la Seu (17 h), després de superar el Boet Mataró de la Lliga Challenge en un partit en què les locals han anat de menys a més per segellar la seva catorzena final –des del 2000 només s’han perdut la del 2009 (Olesa - Uni).

Enric Cervera havia d’aturar el partit a 4:51 per acabar el primer quart amb 12-5 i amb el Cadí anotant fàcil després de recuperació. La manca de punteria local (0/8 triples) dificultava l’atac en estàtic i el primer quart es tancava 17-13.

El 19-13 i 23-16 de les locals a la contra obrien el segon, en què el Cadí enfilava el camí dels vestidors 13 amunt (42-29) gràcies al seu 3/6 triples. El desè punt de Lahtinen en la segona meitat (56-35) deixava les visitants sense marge de reacció i, sobre la botzina, Grande de 6,75 m deixava la màxima (70-47), que arribaria a superar la trentena en l’últim quart amb les visitants esgotades.