Lliga catalana

El Cadí la Seu i l’Spar Girona es juguen el títol

Bàsquet. Lliga Catalana Femenina. Els dos equips arriben enfortits pels triomfs clars en les semifinals (17 h, per Esport3)

El Cadí la Seu, amfitrió i vigent campió de la competició, i l’Spar Girona es juguen avui (17 h, Esport3) el títol de la 35a Lliga Catalana Femenina. L’equip de Fabián Téllez té l’avantatge de jugar a casa i d’haver tingut un rival d’una categoria inferior –la lliga Challenge– en la semifinal, el Talenom Boet Mataró (90-54) amb 15 punts de Lotta-Maj Lahtinen i 13 d’Anna Palma, però l’equip gironí va signar una exhibició contra el Barça CBS (89-68), contra el qual es va revenjar de la derrota sagnant de la semifinal de l’any passat a Fontajau. El joc interior gironí, liderat per Marianna Tolo –25 punts i 35 de valoració–, va fer molt mal a les blaugrana i avui serà un altre dels factors a tenir en compte. L’equip local lluita pel seu sisè títol i pel tercer seguit, i el gironí aspira al seu desè títol en catorze finals.

“Hem començat a tenir sensacions com a equip en les últimes dues setmanes però la imatge és bona. Això sí, tenim molt de marge per créixer”, va assegurar Téllez, que vol que el seu “defensi, corri i jugui amb rapidesa en atac.” “El partit ens servirà per continuar creant una filosofia de joc. Seguim tenint avantatge en el joc interior i aquest serà el nostre punt de referència i després generar molts problemes en totes les rotacions i en tot el treball defensiu per controlar el ritme i perdre el mínim de pilotes”, assenyala Laura Antoja, la tècnica de l’Spar Girona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)