ACB

El Barça pateix més del compte amb l’Andorra (91-87)

Tercer triomf del Barça a l’ACB, contra el Morabanc Andorra i havent de recórrer a l’encert de lluny en la segona meitat (10 triples) per capgirar la dinàmica d’un partit que el conjunt andorrà dominava de 15 (26-41)

Els visitants començaven millor (5-10 i 7-14) i malgrat el temps mort de Grimau a 3:07 per acabar el primer quart (9-16), conservaven la iniciativa en el marcador amb l’aportació ofensiva de 7 dels seus 10 jugadors (16-24, 4/8 triples dels grocs)

Okoye de tres i de dos enfilava la màxima al segon quart (24-36 a 6:32) i el 7/12 de 6,75 visitant (Starks a 5:07) obligava Grimau a demanar minut després de pèrdua a 4:46 amb (26-39). Els triples de Paulí (31-41) i Satoransky (36-47, 5è punt seguit del txec) només aturaven la progressió visitant, després d’una màxima de 15 (26-41, Andric a 4:04). Okoye (15 punts) liderava l’atac de l’Andorra, molt més intens (37-47).

Willy Hernangómez amb 8 punts liderava la millor sortida dels vestidors del Barça (51-56 triple) i quan Laprovittola anotava des de 6,75 m per partida doble l’11-2 situava els locals per sobre (59-58), però Maric amb 9 punts mantenia la resistència de l’Andorra (64-65). L’argentí empatava a 67 i a 70 amb dos triples seguits a l’inici de l’últim quart, amb Maric dominant encara la pintura (70-74, 19è punt).

Willy amb 4 punts seguits, com Jokubaitis entrant per Lapro, deixaven el Barça per davant a 4:27, tot i el 0/4 tirs lliures. Parra a 4:18 marxava amb mal al turmell esquerre i després que Luz a passada d’Okoye empatés a 78 Goudelock de 6,75 recuperava l’avantatge visitant a 3:37. Satoransky, Abrines i Vesely no perdonaven des de fora (87-81) per situar la màxima a 1:17. Starks, Abrines i Okoye mantenien el torcebraç de triples (90-87). Vesely fallava de 3 metres i, en el seu propi ofensiu, Laprovittola acabava a 4,6 m (91-87 1/2) i Goudelock fallava el seu últim intent