ACB

Salva Camps: “ Hem de fer el nostre bàsquet i arribar fins a on puguem”

“La temporada és molt llarga, hi haurà millors i pitjors moments i seguir treballant és el més important” diu Èric Vila en la prèvia del Girona - Tenerife

“Esperem un partit complicat contra un molt bon rival, que té jugadors amb molta experiència a la lliga i que domina els temps del partit. És tot un repte per a nosaltres” diu Salva Camps en la prèvia del Girona - Tenerife d’aquest dissabte (20.45 h). Els dos equips arriben amb ratxes contraposades, 3-1 i 1-3, havent perdut i guanyat per primer cop el cap de setmana passat. “És circumstancial, els partits que van perdre els van competir tot i certs moments de desconnexió que son els que expliquen els resultats, però hauran tingut temps per preparar aquest partit i ens ho posaran complicat. Hem de fer el nostre bàsquet i arribar fins a on puguem” s’hi refereix el tècnic del Girona, que manté la baixa de Juani Marcos.

Salva Camps mostra el camí a seguir: “Continuar treballant, sortir-nos el menys possible del guió i ser sòlids en el nostre joc, quants més minuts millor. El partit és llarg i sempre hi ha alts i baixos. “Hem de ser nosaltres mateixos i fer les nostres coses bé: ritme, energia i un dels equips més durs de la lliga estar preparats per aquest tipus de partit i venen necessitats de guanyar perquè els seus objectius a llarg termini son ambiciosos” argumenta el badaloní, que insisteix en la línia adoptada des del primer dia: “No ens ha de condicionar guanyar o perdre. Tenim l’equip sa que és el més important per poder treballar. “És un jugador especial per la seva trajectòria i tots han provat de fer-li de tot i se n’ha sortit. Després del mundial no estava al seu nivell però torna a ser el de tota la vida i hem d’estar preparats per no perdre la consistència” apunta, sobre el paper de Marcelinho Huertas.

Digerit

“L’equip va entendre qe el Madrid era un repte molt difícil, no estàvem contents de la feina que vam fer la setmana passada però sí que hem treballat aspectes que ens serviran per tota la temporada” exposa Èric Vila sobre el partit contra el Madrid, que segons l’aler pivot no els ha d’afectar: “Sempre és més fàcil tenir confiança amb les victòries, l’equip està treballant bé i és la línia a seguir”. “Estic content amb la meva feina, miro d’ajudar l’equip en allò que puc i tenir paciència em va ajudar sobretot l’any passat a madurar. La temporada és molt llarga, hi haurà millors i pitjors moments i seguir treballant és el més important” posa en valor sobre el seu paper, marcat per la fractura al polze de la mà dreta, malgrat la qual no és baixa: “Estic entrenant, tinc molèsties però no m’està limitant molt. Puc gestionar el dolor”. “Sabent que és un equip molt competitiu, que ve amb ganes i que l’any passat no vam poder-lo guanyar. En cap dels dos partits vam estar bé, sobretot en el d’aquí Fontajau i aquest hauria de ser l’objectiu. Competir contra un molt bon equip, que els està costant i sumar la quarta victòria, aquí a Fontajau” és com segons Vila l’equip espera el Tenerife.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)