ACB

Feliz, mínim 15 dies més de baixa

Bàsquet. ACB. Els gironins visiten la pista de l’Obradoiro (20.45 h) buscant un reforç temporal i el Joventut (18 h) podria recuperar Andrews avui contra l’Andorra, però tindrà Feliz tres setmanes KO

El Joventut rep avui (18 h, M+Dep) el MoraBanc Andorra en el debut del dominicà Jean Montero. Els verd-i-negres podrien recuperar Andrew Andrews, que s’havia fet un esquinç fa dues setmanes. Qui continuarà de baixa és Andrés Feliz, que encara en té com a mínim per a dues setmanes més. El base es va fer un esquinç al turmell en l’últim partit a Màlaga, on la Penya va rebre 113 punts. Els de Carles Duran, però, es volen fer forts al Palau Olímpic, on ja han superat el Gran Canària, un rival directe en la lluita per ser en la copa, i també el Granada. D’altra banda, el Bàsquet Girona visita (20.45 h, M+Dep2) la pista d’un Obradoiro que ve de perdre a Andorra, on li van remuntar 21 punts en el darrer quart. Els gironins, però, volen tornar a desplegar el joc elèctric que els va donar tres victòries seguides. D’altra banda, segons va avançar RAC1, el club gironí estaria negociant la incorporació de Wes Clark per cobrir la plaça d’extracomunitari lliure i que substituiria Juani Marcos, operat de la mà fa deu dies. Es tracta d’un base escorta nord-americà (1,91m, 1994), amb experiència en les lligues francesa, italiana i alemanya. .

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)