NBA

Els Nuggets reben l’anell de campions i derroten els Lakers (119-107)

Festa completa dels Denvers Nuggets, que han rebut l’anell de campions de la temporada passada a l’NBA i han derrotat els Lakers per 119-107 amb el primer triple doble de la seva gran estrella, el pivot serbi Nikola Jokic: 29 punts, 13 rebots i 11 assistències. Un inici de curs pletòric. També ha lluït com gairebé sempre Jamal Murray: 21 punts, 6 assistències i 2 rebots. Pels Lakers, el més prolífic ha estat Lebron James amb 21 punts, 8 rebots i 5 assistències.

Al Chase Center de San Francisco, els Warriors han arrencat amb una derrota contra el Suns (104-108) a pesar dels 27 punts de la seva gran estrella Stephen Curry en el primer gran duel de la conferència Oest. Devin Booker (32 punts, 6 rebots i 8 assistències) ha estat la punta de llança del triomf coral dels de Phoenix, amb cinc jugadors amb dos dígits en l’anotació. L’estrella Kevin Durant, que ha rebut l’homenatge del seu anterior públic, ha fet 18 punts i ha agafat 10 rebots.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)