ACB

El Girona torna a guanyar l’UCAM Múrcia per Fires (82-76)

El Girona posa fi a la mala ratxa de resultats amb la victòria en el partit de Fires contra el Múrcia, per recuperar el balanç positiu (4-3). L’11-0 amb què el conjunt gironí capgirava el marcador (17-11) i el domini del rebot (25-21, 13-10 al cèrcol visitant) permetia el Girona manar de 10 a la mitja part (38-28). El 0-15 que talla Ike amb els seus primers punts (46-45) acabaria amb un 2-21 que donava la iniciativa als visitants al final del tercer quart (49-56), amb 9 pèrdues locals. Brown amb 10 punts a l’inici de l’últim quart liderava la reacció i amb el seu 15è al parcial deixava el 78-76 a 37 segons.

Des del darrera

Brown a 4:32 per acabar el primer quart és l’autor de la primera falta del Girona (5-11). L’autor del 3-0 era el quart en marxar a la banqueta per les rotacions i amb Golomán havent anotat l’altra cistella vermella (5-6). Vila a 3:39 entrava per Pons (6-11, 1/4 local de 4,6 m) i quan Sorolla ja havia fet seure el recanvi de l’hongarès, que tornava a 2:29. Sense Birgander repartint joc (0 punts i 2 assistències) els locals havien aturat la producció ofensiva del Múrcia. Vila recollint el que era la sisena pèrdua feia el 10-11i Davis a 1:02 clavava el seu primer triple (13-11) en un teva meva al límit amb Susinskas (15-11 de tir lliure a (31.3), que completava el 9-0 perquè Iroegbu fallava la última a 5 segons.

Les segones opcions

La segona d’Ike a 9:18, amb Birgander acabat d’entrar, permetia Caupain de tir lliure trencar l’11-0 (17-13). Golomán, també amb dues, en la continuació amb Davis (21-14) obria un intercanvi amb triples de Kurucs (21-17) i Brown (24-17), però marxava amb la tercera a 5:47. Susinskas a 5:05 de 6,75 m en transició enfilava la màxima (28-19, temps mort visitant). Martínez assistit per Brown en una segona oportunitat (32-24) i el 22 enfonsant-la també després d’un ofensiu ampliaven el marge (36-26), que el màxim anotador del Girona (10) deixaria en la barrera psicològica remuntant la línia de fons assistit per Davis.

Com un mitjó

El tercer triple de Brown (3/6) i Pons també de 6,75 m (1/3) completant una molt bona circulació de pilota ampliaven el marge (44-30), però el 0-6 (esmaixada Birgander) obligava Camps a demanar minut a 6:40, però tres pèrdues seguides deixaven el 44-40, amb Davis passant-les magres de base i Saint-Ross feia el 44-43 a 4:08 quan Ike tornava amb 3 faltes i 0 punts.Ennis tornava a posar el Múrcia per sobre (44-45) i Iroegbu s’estrenava a 3:19 (46-45) però el parcial seria de 2-20 (46-50 Radovic). El triple de Susinskas (49-51) era un miratge, amb un 0-5 per la pèrdua de Vila al servei de cistella i el triple de Jelinek ()49-56).

Fe

8 punts de Brown (21) a l’inici de l’últim quart, que començava assegut, amb dos triples seguits (5/8), deixaven el 57-58 a 8:05 –temps mort d’Alonso. Pons de tres (60-58) a 7:13 i després d’haver concedit 3 ofensius al darrera, recuperava l’avantatge vermell. Davis cap a dins amb addicional a 4:24 feia el 65-66 i des de 6,75 empatava a 68 a 3:55 però cometia la cinquena a 3:31. Ike a 3:00 agafava el relleu (70-68) però la manca del control en el rebot (35-40) donava més vides al Múrcia: 70-70 Ennis amb addicional fallat a 2:29 i Birgander a 2 (70-72). El sisè triple de Brown (73-72) i la quarta de l’aler donaven dos tirs a Ennis a 1:36 (73-74). Martínez de sota al servei de fons i Radovic després d’un altre ofensiu visitant deixaven el 75-76 a 48,6. El teva meva de Brown i Golomán du l’aler al tir lliure després del 77-76 a 37 segons (78-76). Ennis (18 punts) fallaria el triple (0/4) a 15 segons. Iroegbu a 11,5 li posava el llaç de 4,6 m (80-76). Hakanson falla l’entrada i de nou a tir lliure, ara a 2,5 segons amb una antiesportiva després del Challenge, el 0 feia el 82-76 .