Eurocopa

Soler lidera l’important triomf del Cadí contra el Brno (69-66)

Les urgellenques han arribat a perdre de nou punts a vuit minuts del final

El Cadí la Seu ha sumat una important victòria contra el Zabiny Brno per 69-66 i ha fet un pas gairebé definitiu per classificar-se per la següent fase de l’Eurocopa. El lideratge de Julia Soler en la segona part, sobretot en els darrers deu minuts, ha estat vital per donar la volta a un partit que les urgellenques han arribat a perdre de 9 punts (46-55) a vuit minuts de la fi. Julia Soler ha anotat 21 punts, amb tres triples, i Veronika Remenova n’ha fet 11.

Els dos equips no han estat fins en el primer període, no han tingut encert de cara a cistella, han perdut pilotes i no han posat ritme en el joc. Tot això s’ha vist reflectit en el marcador al final dels primers deu minuts que ha estat d’un curt 7-8. En el segon quart tant el Cadí la Seu com el Zabiny Brno han millorat,s’han tret els nervis europeus de sobre i han començat a anotar amb més facilitat. Les urgellenques han fet un parcial de 8-0 (15-11), que ha estat respost immediatament pel conjunt txec, que s’ha avançat de cinc punts i s’ha arribat al descans amb avantatge de tres, 22-25.

En el tercer període el conjunt txec ha anat incrementant el seu avantatge poc a poc i en l’inici dels darrers deu minuts ha arribat a la seva màxima avantatge de 9 punts (46-55). Et conjunt urgellenc ha tornat a estar encertada en atac i amb una Julia Soler molt centrada –tres triples seguits en els darrers tres minuts–; ha donat la volta al marcador i s’ha emportat la victòria.