Lliga femenina

Insults masclistes a l’àrbitra del Bembibre-Spar Girona

El club del Bierzo condemna els fets i prohibeix l’entrada a l’aficionat que va insultar Paula Lema

Del partit de la Lliga Femenina que van jugar dissabte passat el Bembibre i l’Spar Girona (57-86), n’han transcendit els insults masclistes d’un aficionat local cap a l’àrbitra Paula Lema. Desconsideracions i insults greus que han fet reaccionar el club del Bierzo, que condemna els fets i prohibeix l’entrada a l’aficionat. Sol, des d’un costat de la graderia a sota el marcador, l’home propina diversos comentaris masclistes i insults cap a l’àrbitra, que continua fent la seva feina.

El comunicat del Bembibre

“Davant els fets esdevinguts en el transcurs de la trobada de la Lliga Femenina Endesa entre Embutidos Pajariel Bembibre PDM i SPAR Girona celebrat al Bembibre Arena el 28 d’octubre passat, en què un aficionat va insultar greument un dels col·legiats del mateix, el Club Polideportivo Bembibre vol expressar el següent:

Tota la junta directiva del nostre club vol condemnar, no només les expressions proferides durant aquesta trobada, sinó tota mena d’expressions masclistes o sexistes que atemptin contra la integritat moral de les dones o de qualsevol persona, en aquest cas concret, contra la col·legiada del partit corresponent a la 5a jornada de la Lliga Femenina Endesa entre Embutidos Pajariel Bembibre PDM i SPAR Girona.

En la nostra extensa trajectòria de dotze temporades a la màxima categoria del nostre bàsquet femení i amb una presidenta com a mandatària actual, sempre hem reivindicat el paper de l’esport femení com a element d’inclusió i cohesió a la nostra societat, per la qual cosa defensem la igualtat i rebutgem aquest tipus de conductes i qualsevol mena de discriminació, que no afavoreixen la imatge de l’esport en general.

Per tot això, la junta directiva del Club Polideportivo Bembibre ha decidit prohibir l’entrada a aquest aficionat a tots els partits que disputi el nostre equip, Embutidos Pajariel Bembibre PDM, al Bembibre Arena a partir de la data d’avui.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)