Europeu

Finestra de dues fulles

Peña, a la convocatòria de la FEB per substituir Ouviña, i Labuckiene són les jugadores de l’Spar Girona que no tenen descans

Laura Peña substitueix Cristina Ouviña en la convocatòria de la FEB per a la finestra FIBA, per la lesió a l’isquiotibial de la cama dreta de la base del València en l’últim partit abans de l’aturada. La maresmenca, convocada per primer cop amb la selecció absoluta el maig del 2022 –or sub 20 el 2018 també amb Miguel Méndez–, ja va anar a la primera finestra el curs passat.

Peña, que acumula 5,3 punts, 2,7 rebots i 1 assistència (3,8 de valoració) en 23 minuts de mitjana en la lliga i 6, 3,3, 5,5 (11,8) en 25 a l’Eurocopa, és una de les tres jugadores que no s’ha perdut cap partit oficial amb l’Spar Girona, juntament amb Marta Canella i Marianna Tolo, d’una banda, i s’afegeix a Giedre Labuckiene en la nòmina de jugadores de l’Uni sense descans en l’aturada. Els partits són dijous i diumenge: Espanya a Croàcia i contra Àustria a Tenerife, mentre que Lituània rep l’Azerbaidjan a Vílnius i juga a Polònia. La plantilla gironina torna als entrenaments dijous, una setmana abans de reprendre la lliga a Lugo en la primera de les tres setmanes amb dos partits, la primera de lliga i les altres de la Lliga Femenina i l’Eurocopa.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)