Eurolliga

El Barça sap patir i no falla en un final d’infart (86-81)

Els blaugrana han dominat de 17 punts (42-25) però els serbis han empatat a dos minuts pel final (78-78)

El Barça ha superat l’Estrella Roja en un final d’infart on han sabut patir (86-81) Els blaugrana han arribat a dominar de 17 punts (42-25) però els serbis han remuntat per empatar el matx (78-78) a dos minuts pel final. Una cistella de Parker amb 81-78 quan la pilota la perdia el Barça ha sentenciat el matx. El joc interior dels de Roger Grimau ha estat imparable amb Willy Hernangómez (18 punts) i Parker (20). El partit havia començat amb el Barça dominant. L’explosió dels interiors, la bona defensa ha permès córrer i obrir forat. Al descans tot estava obert perquè Mitrovic (11 punts), Nedovic (8) i Teodosic (7) li han donat vida a l’Estrella Roja (47-43). Al segon temps s’ha mantingut sempre els blaugrana per davant però amb els sèrbis enganxats. L’emoció ha arribat al tram final amb un 2+1 de Mitorvic després d’una acció espectacular individual de Napier (78-78) empatant. Però Vesely ha rebut en el pal baix, li ha tret la falta a Mitrovic i ha anotat un 2+1. A més, hi ha hagut tècnica a Sfairopoulos a 1:23 pel final (81-78). La sentència ha estat Parker quan ha recollit una pilota que es perdia per la línia de fons, ha llançat com a pogut al darrer segon de possessió i l’ha anotat.