ACB

La Penya es queda sense recompensa a la pista del cuer (85-77)

Albert Ventura s’ha enfrontat per primera vegada a la Penya després del seu adeu a l’estiu

La Penya, també sense Miguel Malik Allen que amb problemes al maluc no ha viatjat a Lugo, ha perdut a la pista del Breogán on ha tingut a la mà el triomf després de remuntar 16 punts de desavantatge (85-77). Albert Ventura ha viscut un partit especial en enfrontar-se per primera vegada al seu exclub.

Els verd-i-negres han començat dominant amb 8 punts d’Andrews i un gran Prey en el joc interior (8-16). Un triple de Juan Fernández ha provocat el temps mort de Duran (29-25). Momirov, amb un altre triple, ha accentuat la reacció gallega amb un 19-4 de parcial (del 23-25 al 42-29). El Breogán ha agafat 16 punts de renda (48-32) moment en què Carles Duran ha situat una zona 3-2 tenint en compte que els gallecs són el pitjor equip en triples (25 per cent d’encert). Això ha permès un parcial de 2-11 (50-43). Vives amb dos triples i Andrews de líder ha posat més pressió amb un 2-16 (50-48). L’escorta nord-americà s’ha sentit imparable situant amb el seu 21è punt a la Penya a un sol punt al final del tercer quart (56-55). Uns minuts de fantasia de Busquets han situat la Penya sis punts amunt (61-67). Quan millor ho tenien els verd-i-negres el Breogán ha clavat cinc triples seguits que han enfonsat la Penya (78-73).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)