Eurolliga

Vesely desencalla un Barça erràtic en el triple (74-70)

El txec ha tingut una actuació brutal (17 punts) i amb cistelles claus

El Barça ha patit de valent però ha doblegat el València a qui ha sentenciat gràcies a un Vesely impressionant (17 punts). En un partit que ha durat 2:15 hores, els blaugrana han sabut gestionar el tram final amb encert en els tirs lliures tot i viure un desencert gegant el triple (5/30).

Els blaugrana han arrencat el matx amb Vesely com a gran referent (9 punts) i bona direcció de Laprovittola (5 punts i 4 assistències). Els de Grimau han agafat avantatge (19-11) que ha arribat a ser d’una màxima renda d’11 punts (25-14). Però Ojeleye ha liderat la remuntada (37-38) abans del descans. Al tercer quart s’ha mantingut la igualtat amb un Barça desencertat en el triple (3/21). Els blaugrana han sobreviscut gràcies als rebots ofensius (14) i en un final de màxima igualtat (60-60) han aparegut Abrines, Kalinic i sobretot Vesely que semblaven sentenciar (68-60). El València ha reaccionat (68-65) i s’ha entrat en un final igualat on els blaugrana han estat encertat en els tirs lliures..

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)