Eurolliga

Brown falla el triple final i el Barça guanya (90-92)

El Barça talla dos derrotes seguides a domicili en un partit resolt en un final d’infart

El Barça, sense Vesely ni Jokubaitis i amb un arbitratge molt casolà, ha guanyat a Belgrad contra el Maccabi Tel Aviv (90-92) i agafa confiança a domicili després de les derrotes a Vitòria i a Múrcia.

Els blaugrana han arrencat amb Laprovittola (7 punts) i Willy (5) en estat de forma (14-14). Però els israelians, amb Brown com a motor, Baldwin desenfrenat en atac (12 punts) i Nebo fent mal dins la pintura (13). Però l’entrada d’Abrines ho ha canviat tot perquè ha tingut cinc minuts d’inspiració absoluta per posar el Barça per davant (36-37). Un triple seu al límit del primer temps ha igualat el matx abans del descans (51-51). La soritda del tercer quart ha estat explosiva amb un 0-10 amb Nnaji castigant dins la pintura i el triple de Kalinic provocant el temps mort del Kattash (51-61). Però els israelians han pujat línies defensives, han pogut córrer i ha emptat (68-68). En aquesta fase Laprovittola i Abrines han donat un pas més pel Barça amb tirs exteriors (71-77) però Colson ha retornat la igualtat (77-77). S’ha entrat en una fase de nervis i tensió on Kalinic semblava sentenciar amb un triple (83-87) i Baldwin (19 punts) ha estat expulsat amb dos tècniques. A 3:19 pel final una falta inexistent de Nnaji ha provocat la tècnica a la banqueta (86-87). Però en un final d’infart Laprovittola ha aparegut per sentenciar quan més cremava la pilota i amb 90-92 Brown ha errat el triple guanyador al darrer segon.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)