Eurolliga

Grimau: “Shengelia és un jugador difícil de frenar ara mateix”

L’entrenador del Barça, Roger Grimau, ha assegurat aquest dimarts la vigília de la visita al Virtus Segafredo Bolonya –demà dimecres a les 20.30 h–que l’ala pivot Tornike Shengelia, màxim anotador del quadre italià, és “un jugador difícil de parar ara mateix”. “Shengèlia està jugant molt bé, assumint molt protagonisme tant en el bloqueig directe, com al pal baix, a camp obert... Està jugant realment bé. És un jugador difícil d’aturar ara mateix, però no només ell. Tenen molts altres jugadors amb capacitat de fer mal”, va valorar.

Des de la pista del Palau Blaugrana, Grimau va pronosticar “un partit molt dur” contra el conjunt italià: “Tots els partits són complicats, però ells estan en molt bona forma especialment a casa seva. Haurem de fer les coses molt bé”.

“Intento pensar en el partit següent, encara que en el fons hi hagi dos partits més. És un partit tan difícil (el de Bolonya) que no dona per estar pensant en altres coses”, va assegurar el tècnic del Barça, que divendres s’enfrontarà al Fenerbahçe al Palau Blaugrana i diumenge visitarà el Casademont Saragossa.

L’entrenador català va reconèixer que el calendari dificulta la gestió d’esforços: “Anem al dia. Alguns hem pogut repartir més i altres menys, però el més important és anar traient victòries. No tinc al cap que hi hagi jugadors més importants que altres. Crec molt en la força de l’equip i en què tots estiguem connectats”.

Per acabar, Grimau ha valorat que el seu equip “en general” està jugant “bastant bé” a bàsquet, si bé ha admès que hi ha setmanes que per l’acumulació de partits els seus jugadors no poden estar “tan frescos” com voldrien

Vesely: “És una de les pistes més complicades de l’Eurolliga”

El pivot del Barça Jan Vesely, per la seva banda, ha opinat que la pista del Virtus Segafredo Bolonya és “una de les més complicades de l’Eurolliga”, però ha subratllat que el quadre blaugrana està “preparat” per “guanyar el partit” d’aquest dimecres al territori italià.“Estan en un molt bon moment i és una de les pistes més complicades de l’Eurolliga. L’afició els empeny molt, però és una cosa que ja sabem i estem preparats. Estem centrats a fer la nostra feina i guanyar el partit”, ha valorat aquest dimarts el jugador txec des de la pista del Palau Blaugrana.

Vesely ha negat que li hagi sorprès el rendiment del Virtus Segafredo Bolonya, que ocupa la quarta posició de l’Eurolliga després d’haver quedat 14è el curs anterior: “Sempre han tingut el talent i la qualitat per guanyar partits. L’any passat van tenir alts i baixos, però no estic sorprès que estiguin jugant així avui dia”. Finalment, ha triat el “gran moment” de l’ala pivot del conjunt italià Tornike Shengelia: “Està jugant bé. Està jugant per a ell i per als seus companys. Està fent una gran feina en totes les facetes: anotar, passar ... Hem d’estar preparats per a ell, però també en general per a tothom perquè són un equip molt físic i talentós”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)