Eurolliga

Grimau: “L’única cosa bona quan perds és jugar el més ràpid possible”

El tècnic del Barça diu que el partit contra el Fenerbahce serà difícil

El Barça no tindrà temps per lamentar-se i es podrà refer ràpidament de la derrota a la pista del Virtus (80-75) en l’Eurolliga ja que només dos dies després afronta una nova jornada de la competició europeu a casa contra el Fenerbahce (20.30 h). L’entrenador del conjunt blaugrana, Roger Grimau, ha explicat en la prèvia del partit: “L’única cosa bona quan perds és jugar el més ràpid possible, en aquest cas és immediat”. Roger Grimau ha comentat que la derrota els hi ha fet mal, però que estan preparats per aquest nou partit: “Estem fotuts per haver perdut. Crec que vam fer força bon partit. La part final no tant, perquè sinó hauríem guanyat, però ja estem preparats per al proper partit.”

L’entrenador del conjunt blaugrana ha afirmat que tenen ganes de tornar a jugar davant la seva afició en el Palau, i de retrobar-se amb la victòria. Pel que fa al Fenerbahce Roger Grimau ha explicat que és un equip molt físic i amb bona defensa: “És un equip amb molta activitat defensiva i moltes mans. Estan capacitats per fer diferents tipus de defensa en funció dels jugadors que estiguin sobre la pista.” El tècnic blaugrana, també ha destacat les virtuts de l’equip turc en atac: “Tenen jugadors amb molta qualitat individualitat en l’un contra un. Tenen Calathes, que és capaç de llegir molt bé el joc, i cincs que et poden jugar de diferents maneres. Són gent molt bona al pal baix, i serà un partit molt difícil”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)