Eurolliga

Grimau diu que el Barça ha de tornar als bàsics i a fer les coses molt senzilles

L’entrenador blaugrana afirma que han de tirar endavant dos o tres partits seguits per tenir l’empenta per continuar

L’entrenador del Barça, Roger Grimau, ha assegurat que l’equip ha de tornar als bàsics i a intentar fer les coses molt senzilles, per intentar tirar endavant dos o tres partits que els hi donin l’empenta que necessiten per sortir de la seva actual mala ratxa de joc i resultats. “Cal tornar als bàsics, a intentar fer les coses molt senzilles i treure dos o tres partits que ens donin una altra vegada aquesta empenta per continuar” ha afirmat el tècnic català abans de volar cap a Kaunas, on s’enfrontaran demà al Zalgiris, en Eurolliga.

Roger Grimau ha explicat que la dinàmica negativa del Barça, que ha perdut cinc dels darrers set partits disputats entre totes les competicions en dues setmanes: “no és una qüestió de voluntat” i ha opinat que l’equip ha jugat bé en alguns trams d’aquestes derrotes, però els va faltar regularitat.

L’entrenador català ha admès que li agradaria implementar un joc més dinàmic: “Quan millor ens ho hem passat i millor hem estat, que ha coincidit amb les victòries, és quan hem tingut aquest joc de transició i potser en els darrers partits ens falta moure una mica més la pilota”. Roger Grimau ha comentat que en mot moments de la temporada han estat així, però ha dit: “Potser és un peix que es mossega la cua i ens està costant trobar aquesta fluïdesa tant en atac com en defensa. A vegades aquesta velocitat ja et fa estar més ficat en el partit”.

Preguntat per si Ricky Rubio, que es troba de baixa per salut mental i segons la premsa nord-americana està negociant la sortida dels Cleveland Cavaliers, encaixaria al seu Barça, Roger Grimau ha respost que li agradaria que el base del Masnou: “estigués bé de salut i a partir d’aquí, com a bon amic que és, que sigui tan feliç com sigui possible”.

Estar tots units

El base Rokas Jokubaitis ha admès que aquest és un dels moments més difícils des que milita al Barça i ha manifestat que el més important és estar units. “Tots entenem que estem en un moment molt difícil, crec que és un dels més difícils des que sóc al Barça i aquesta és la meva tercera temporada. Ara mateix el més important és estar units i millorar per guanyar” ha afirmat el base lituà. Rokas Jokubaitis ha explicat que els jugadors i el cos tècnic han tractat les qüestions a millorar per revertir la dinàmica negativa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)