Eurolliga

El Barça mostra una mala imatge a Mònaco i encaixa una nova derrota (91-71)

Els blaugrana mai han anat per davant en el marcador i han arribat a perdre de 30 punts a quatre minuts del final

El Barça tampoc ha reaccionat en la seva visita a la pista del Mònaco en l’Eurolliga, ha fet un partit mot dolent, ha mostrat una mala imatge i ha estat clarament derrotat per 91-71. Els blaugrana han encaixat la sisena derrota en la competició europea i han perdut 7 dels darrers 10 partits que han jugat de totes les competicions. Contra el Mònaco han arribat a perdre de 30 punts a quatre minuts del final.

Els blaugrana han estat superats des de l’inici del partit per la intensitat del Mònaco que s’ha situat amb 11 punts d’avantatge (14-3) en el minut cinc. Una petita reacció després d’un temps mort ha situat al Barça només cinc punts per sota, però l’encert en els rebots i en les segones accions ha portat al Mònaco a un 27-15 al final del primer quart. La tònica s’ha mantingut en el segon període i els locals han arribat a tenir 16 punts de marge (38-22). Als blaugrana els hi ha faltat intensitat defensiva i han perdut massa pilotes en atac. Només Laprovittola ha mantingut una mica d’encert anotador i s’ha arribat al descans amb un 47-36.

El Barça ho ha continuat intentant i s’ha mantingut al voltant dels 10 punts per sota en el marcador, però en cap moment ha donat la sensació de que podia remuntar el partit. Amb el 54-44 el millor jugador del Mònaco, James, s’ha retirat de la pista perquè una topada amb la barbeta de Satoranky l’hi ha fet un trau al cap i ha sagnat clarament. Els locals no han notat la seva absència –ha tornat en el darrer quart–, han fet un parcial de 7-0 i han arribat al final del tercer període amb 15 punts de marge, 67-52. En els darrers deu minuts els blaugrana han dimitit del partit, han encaixat un parcial de 17-0 i el Mònaco s’ha situat 30 punts per sobre (89-59) quatre minuts del final. En els darrers instants els blaugrana han maquillat una mica el resultat.