ACB

Àlex Abrines (Barça) pateix una pubàlgia i continuarà de baixa

L’aler del Barça Àlex Abrines pateix una pubàlgia que l’obligarà a perdre’s els propers partits, segons ha informat aquest dilluns l’entitat catalana, que ha actualitzat així l’estat de salut del capità, inactiu les últimes tres setmanes per lesió. El jugador balear va saltar a la pista per última vegada el 17 de desembre passat, en la victòria a la l’ACB contra el Baskonia (82-62), i des d’aleshores s’ha perdut els set partits més recents del conjunt entrenat per Roger Grimau.

Inicialment, el Barça va informar el 19 de desembre passat que Abrines patia unes molèsties al pubis, però les proves mèdiques posteriors van elevar les molèsties de l’internacional espanyol a la pubàlgia. Fonts del club blaugrana consultades per EFE van evitar concretar un període previst de recuperació argumentant que el seguiment es durà a terme setmana a setmana, però van admetre que la pubàlgia no és una lesió menor.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)