ACB

La Penya posa punt i final a 14 triomfs seguits de l’Unicaja (85-81)

Els verd-i-negres treuen endavant un final d’infart amb el trident Feliz, Andrews i Evans determinants

La Penya ha posat fi a la ratxa de 14 victòries seguides de l’Unicaja i fa un pas més per tornar a la zona de play-off. En un final d’infart els de Carles Duran han estat sòlids i no han perdonat amb Feliz, Evans i Andrews determinants (85-81). La segona part defensiva ha estat clau deixant en 31 punts a l’Unicaja quan n’havia anotat 50 al descans.

Els verd-i-negres han anat a remolc durant una primera part on els malaguenys han anotat 28 punts al primer quart (17-28). Tomic però ha assumit galons amb un segon quart increïble (16 punts) i situant els de Carles Duran a només quarte punts al descans (46-50). Després del descans la Penya s’ha situat a un punt (51-52) però l’Unicaja ha respòs amb dos triples seguits (51-58). Però de nou el Joventut ha entrat en el partit i Cook ha posat la Penya per davant (62-61). S’ha entrat en un final d’infart Feliz ha anotat una cistella en penetració quedant 22 segons (82-81). Els malaguenys han errat i han fet falta a Andrews que ha anotat un tir lliure (83-81). L’Unicaja ha tingut una pilota per empatar o guanyar el matx amb un triple però han defensat molt bé a Perry amb ajuda de Cook i el Palau Olímpic ha embogit.